Monday, 15 August 2011

unaaaaaa, please don't go. but..... :'(

assalamualaikum semua. saya dan kawan kawan, faa ee, intan dah as sangat sangattttt
sedih sebab tak lama lagi, salah sorang kawan kitaorang dah nak pindah.
nama dia Una.
haihh, sedihnya. memang sedih gilalah !! :'( kitaorang ada masa lebih kurang dalam 4 hari je lagi dapat bergurau garau senda dengan dia. eh,, ada ke "garau" tu? =='
arghh, pedulikkan. sebabnya, hari jumaat ni, dia dah nak pindah dah. dia pindah Keratong, Pahang. kalau nak jumpa memang tak dapatlah agaknya, jauh tuuu.
alahhh :/ sedihnyaa, huaaaaa :'( tahun ni, tak dapatlah nak pergi Jamuan Raya Perdana sama sama lagi kan. hmhh, tak pelah, nak buat macam mana kan Una, tak pe. Insyaallah, bila kita dah besar nanti, mesti kita boleh jumpa. perghh, ayat. HAHA :D
Jangan risau, kitaorang takkan lupakan kau. kau pun sama, jangan pernah lupakan kitaorang. pandai pandai jaga diri dekat sana. cari kawan, kau jangan jadi kera sumbang pulak. HAHA :D bye UNA <3 :/

                                     
ini lah BFF kita UNA
tengok mata dia ~ala ala Arabian kan~ hihi
tengok muka kesian dengan senyuman manis dia tu
mesti kitaorang rindu dengan semua tu UNA
Kita suka tengok gigi jarang awak tu
hihi, jangan marah aa

senyuman manis dan gelak kau yang over tu
mesti buat aku selalu teringat dekat kau
~kakak pendek terhebat~ hihi

Okay UNA, aku tahu, mesti kau pun sedih jugakkan. kitaorang doakan kau okay dekat sana. jangan jadi pemalas lagi, sebab kau dah jadi budak baru dekat sana nanti. HAHA
okaylah UNA, dalam masa 4 hari ni je, kita still boleh sama sama lagi. lepas tu, kitaoarang menatap muka kau dekat FB or skype jelah :/ sedih sangattttt huaaa :'(
                            ~NABILA 
 ♥  FAA EE  ♥  UNA  ♥  ASMIDA  ♥  INTAN~
assalamualaikum. NABILA ~THE END~

1 comment:

  1. suka pakai dress??www.dresslover84.blogspot.com

    ReplyDelete